Президент Киргизстану представив кліп на нову пісню: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Президент Киргизстану представив кліп на нову пісню: з'явилося відео

Президент Киргизстану представив кліп на нову пісню: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Президент Киргизстану Алмазбек Атамбаєв представив кліп

на нову пісню «Я не можу без тебе жити».


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на телерадіокомпанію Ordo Production, яка опублікувала відеокліп на YouTube.


Кліп створений другом Атамбаєва, режисером Фуркатом Турсуновим. У ролику є кадри з фільму «Ще раз про любов», знятого на кіностудії «Мосфільм» в 1967 році.


У передмові до кліпу глава Киргизстану розповів, що написав пісню на вірші свого улюбленого поета Миколи Асєєва ще в 2009 році. Атамбаєв зазначив, що подекуди йому довелося злегка «поправити» текст і прибрати слова, які не лягали на мелодію, а також дописати приспів. В якості мелодії він використовував старовинний вальс, який грав в студентські роки.



Загалом президент Киргизстану записав п'ять пісень, щоб зробити подарунок своїм рідним і близьким з нагоди свого 60-річчя (Атамбаєв народився 17 вересня 1956 року). Перший кліп на пісню Атамбаєва «Долі назло» був представлений 2 липня.


Раніше повідомлялося, що

в Киргизстані в минулому році пропонували ініціювати поправки до Конституції, згідно з якими російська мова була б позбавлена ​​статусу офіційної в країні

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?