Знову загиблі: у Порошенка заявили про нові втрати сил АТО
Категорія
Україна
Дата публікації

Знову загиблі: у Порошенка заявили про нові втрати сил АТО

Знову загиблі: у Порошенка заявили про нові втрати сил АТО
Джерело:  interfax.com.ua

За минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі двоє українських військовослужбовців загинули, шестеро отримали поранення, розповів спікер адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс-Україна".
"За минулу добу в результаті бойових дій двоє бійців української армії загинули, ще шість отримали поранення", - сказав Лисенко.
За його словами, "гарячими" точками досі залишаються Мар'їнка та й Світлодарська дуга.
На Луганському напрямку ситуація також кілька загострилася. Бойовики продовжують обстрілювати Попасну. Так з 22:00 бойовики відкрили вогонь з 82-мм мінометів. Було випущено 52 міни.
У той же час в напрямку Станиці Луганській було спокійно. Загалом за минулу добу на Луганському напрямку зафіксовано 11 ворожих обстрілів, з яких 6 мінометних.
На Маріупольському напрямку противник активно застосовує заборонену зброю. "Неподалік Азовського моря противник продовжує активно застосовувати заборонене озброєння. Зокрема відразу після півночі, НВФ відкрили вогонь з 152-мм гаубиць. Випущено 20 снарядів", - розповів спікер АП.
Також в Широкиному зафіксовані короткострокові мінометні обстріли.
У Новогригорівці противник застосував БМП і отримав "відповідь" від бійців АТО.
Раніше повідомлялося, що протягом доби були вбиті п'ятеро і поранено 15 бойовиків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?