Лідеру відомої американської групи загрожує тюремний термін
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Лідеру відомої американської групи загрожує тюремний термін

Лідеру відомої американської групи загрожує тюремний термін
Джерело:  online.ua

Відомому музиканту і вокалісту американської глем-метал-групи Mötley Crüe Вінсу Нілу загрожує тюремне ув'язнення на термін до 6 місяців.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на TMZ.
Музиканта звинувачують в побитті жінки, яка намагалася взяти автограф у актора Ніколаса Кейджа.
Інцидент стався в холі готелю. До Ніколаса, який є другом Вінса, підійшла прихильниця за автографом, а рокер схопив її за волосся і жбурнув на підлогу. Актор заступився за прихильницю, і словесна перепалка переросла в справжню бійку вже за межами готелю. Після цього 52-річний актор вирішив вивести свого 55-річного товариша на вулицю і заспокоїти.
Відзначимо, тоді лідера Mötley Crüe тільки оштрафували і навіть не забрали в поліцію.
За повідомленням видання, постраждала жінка заявила на Вінса в поліцію. У гіршому випадку йому загрожує 6 місяців тюремного ув'язнення.
Як повідомляв ONLINE.UA, в середу, 6 липня, легендарна американська рок-група Red Hot Chili Peppers підірвала своїм виступом Київ, ставши хедлайнерами дводенного рок-фестивалю U-Park на НСК "Олімпійський.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?