Керрі зробив гучні заяви про санкції проти Росії і гроші для України
Категорія
Політика
Дата публікації

Керрі зробив гучні заяви про санкції проти Росії і гроші для України

Керрі зробив гучні заяви про санкції проти Росії і гроші для України
Джерело:  УНН

Державний секретар США Джон Керрі

після зустрічі з президентом України Петром Порошенком заявив, що США наполягатимуть на продовженні санкцій проти Росії до повного виконання нею Мінських угод і повернення Криму.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на

УНН

.


"У Варшаві (на саміті НАТО - Ред.) США будуть продовжувати працювати з Німеччиною і Францією, щоб прокласти курс, яким йде президент Порошенко і команда, щоб політичні аспекти Мінська змогли просуватися вперед. Майте на увазі, якщо Росія обере шлях деескалації та повної імплементації Мінська, то міжнародне співтовариство це вітатиме», - підкреслив він.


Крім того, Керрі пообіцяв, що США «тісно співпрацюватимуть з Порошенком, щоб допомогти його уряду виконати всі зобов'язання».


«Якщо Росія не виконає свої зобов'язання щодо деескалації, тоді санкції залишаться проти Росії. Аналогічно і щодо Криму", - додав він.


Водночас держсекретар США зазначив, що американці готові виділити 23 млн доларів допомоги людям, постраждалим в результаті конфлікту на Донбасі.


"Сьогодні я сказав президенту Порошенку, що США нададуть 23 млн дол. додаткової гуманітарної допомоги, щоб допомогти тисячам людей, яких торкнувся поточний конфлікт на сході України", - сказав він.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше

Джон Керрі повідомив подробиці переговорів президента США Барака Обами і президента РФ Володимира Путіна, а також розповів про їх домовленості

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?