Учасник популярної російської групи перебуває в комі
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Учасник популярної російської групи перебуває в комі

Учасник популярної російської групи перебуває в комі
Джерело:  online.ua

Соліст відомої групи "Отпетые мошенники" Андрій Репников зараз в комі після серйозної аварії під Санкт-Петербургом.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Life.
Андрій підключений до апарату штучної вентиляції легенів і перебуває в украй важкому стані.
На сторінці музиканта в Facebook друзі висловлюють йому підтримку і просять допомоги у шанувальників і небайдужих людей.
"23-го червня до нас прийшла велика біда: сталася автокатастрофа, в якій сильно постраждав наш друг Андрій Репников. На під'їзді до Петербургу машину занесло в кювет, де вона кілька разів перекинулася. На жаль, на сьогоднішній день сім'я і близькі вичерпали свої фінансові можливості, і ми дуже сподіваємося на допомогу добрих людей. Андрій в реанімації, у приміській лікарні міста Гатчини, в комі, на апараті штучної вентиляції легенів, стан украй важкий. Проведена операція по відновленню лицьових кісток, щелепи, ребер, частково вирішена проблема з легенями", - пишеться в повідомленні.


Андрій Репников
Нагадаємо, після відходу з групи Ігоря «Гаріка» Богомазова Андрій Репников став солістом групи "Отпетые Мошенники".
Як повідомлялося раніше на ONLINE.UA, популярна російська рок-група "Звери" заявила про розпад після 10-річного існування; колектив раптово покинули три музиканти.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?