Ватажок ДНР прокоментував слова Савченко про таємні переговори
Категорія
Україна
Дата публікації

Ватажок ДНР прокоментував слова Савченко про таємні переговори

Ватажок ДНР прокоментував слова Савченко про таємні переговори
Джерело:  РІА Новини

Ватажок ЛНР Ігор Плотницький заявив, що не отримував від нардепа Надії Савченко пропозицій про таємні переговори.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "РИА Новости".
"Мені зрозуміло прагнення початківця українського політика і депутата Надії Савченко привернути увагу до своєї діяльності з допомогою сенсаційних заяв. Я навіть припускаю, що при цьому вона керується благими намірами. Але кривда зазвичай призводить на криву доріжку. А правда, хоч і буває іноді гіркою, набагато корисніше для здоров'я", - сказав Плотницький.
Він також зазначив, що не бачив Савченко після її звільнення з російського СІЗО.
"З тих пір ми не спілкувалися, і я не отримував від неї ніяких пропозицій про таємні політичні побачення на стороні", - сказав бойовик.
Однак сама ідея переговорів з Савченко Плотницькому подобається. Він упевнений, що якщо українському нардепу і її прихильникам вдасться переконати Раду вирішити конфлікт на Донбасі мирним шляхом, то це збереже час, ресурси і людські життя.
"Зі свого боку обіцяю, що ЛНР готова до прямих переговорів з повноважними представниками Києва по всьому колу взаємних проблем", - підсумував Плотницький.
Раніше в МЗС України заявили, що ніколи не визнають бойовиків ДНР і ЛНР легітимними.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?