Проспект Бандери в Києві: путінський політолог знову розсмішив коментарем
Категорія
Україна
Дата публікації

Проспект Бандери в Києві: путінський політолог знову розсмішив коментарем

Проспект Бандери в Києві: путінський політолог знову розсмішив коментарем
Джерело:  online.ua

Прокремлівський політолог і член Громадської палати РФ Сергій Марков, який неодноразово робив резонансні пропагандистські заяви, написав свій коментар про перейменування Київрадою Московського проспекту у проспект Бандери, назвавши Степана Бандеру «двічі фашистом».
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Маркова.
«І після цього вони запитують, чому ми їх називаємо бандерівцями? Та тому що вони бандерівці. Для довідки, Степан Бандера був двічі фашистом. По-перше, він був фашистом за своїми поглядами, про це є безліч його документів. По-друге, Бандера активно співпрацював з гітлерівським режимом", - написав пропагандист.
Також Марков назвав перейменування київського проспекту «ляпасом і Росії, і Польщі, і всьому цивілізованому світу».
«Сучасний київський режим можна називати необандерівським, і тому, ще й з домішкою ненацизма», - резюмував він, обмовившись «за Фрейдом».
Цей гнівний пост росіянина викликав захоплені коментарі соціальних мереж.
Так під повідомленням Маркова в Facebook користувач Роман Вітер написав: «Ще буде вулиця Шухевича, і аеропорт Мазепи. Але справжня перемога буде, коли площа з тимчасовою назвою "червона площа" стане пл.ім. Р. Шухевича. А місто, яке тимчасово називають Масква, стане Бандерівськ. Тоді можна буде вважати, що все вийшло».





Як повідомляв ONLINE.UA, раніше соціальні мережі вибухнули коментарями на тему перейменування Московського проспекту у проспект Бандери і ставленню до цього в Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?