Нардепи визначилися з датою виходу на канікули
Категорія
Політика
Дата публікації

Нардепи визначилися з датою виходу на канікули

Нардепи визначилися з датою виходу на канікули

Депутаты Верховної Ради України вирішили піти на канікули з 15 липня до 6 вересня і не підтримали спікера парламенту Андрія Парубія, який пропонував не проводити пленарних засідань 12-15 липня і продовжити поточну сесію до 6 вересня.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Українські Новини.
Парубія, який запропонував провести пленарне засідання 8 липня "з годиною запитань до уряду", а 11-15 липня працювати в комітетах, а також продовжити поточну сесію до 6 вересня і визначити, що в разі потреби він може скликати пленарне засідання, підтримав 171 депутат при 226 мінімально необхідних голосах.
Згідно з календарним планом поточної, четвертої, сесії Ради, 12-15 липня - останній пленарний тиждень, а п'ята сесія повинна відкритися 6 вересня.
Також Верховна Рада затвердила календарний план проведення наступної, п'ятої сесії, яка відкриється 6 вересня і завершиться 27 січня 2017 року.
Загалом на п'ятій сесії заплановано провести 10 пленарних тижнів, в ході яких передбачено 10 "годин запитань до уряду", ще шість тижнів відведені для роботи в комітетах і 5 тижнів - для роботи з виборцями.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Верховній Раді було створено депутатське об'єднання противників популізму - «Антипопулізм».

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?