Застрелений чоловік у Києві: з'явилися подробиці, фото і відео
Категорія
Події
Дата публікації

Застрелений чоловік у Києві: з'явилися подробиці, фото і відео

Застрелений чоловік у Києві: з'явилися подробиці, фото і відео

Київська поліція розкрила деякі подробиці вбивства, що сталося вранці 7 липня у Подільському районі столиці.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Національної поліції.

Як повідомили правоохоронці, дзвінок про знахідку тіла на сходинках під'їзду житлового будинку на проспекті Свободи надійшло до Подільського управління вранці 7 липня, і одразу ж на місце пригоди були направлені наряди патрульних та слідчо-оперативна група, які знайшли людину з вогнепальними пораненнями.

«Після огляду потерпілого судово-медичні експерти встановили, що чоловік помер внаслідок отриманого вогнепального поранення в спину», — йдеться у повідомленні.



Оперативники ретельно дослідили місце злочину, опитали свідків і з'ясували, що вбитий чоловік, 1977 року народження, був застрелений біля дверей власної квартири.


Крім того, свідки розповіли, що напередодні вбивства чоловік вживав алкоголь і близько четвертої ранку його бачили у супермаркеті, де він купував спиртне.


«Наразі поліція проводить розшукові дії, спрямовані на затримання підозрюваних», — розповів начальник Подільського управління поліції Володислав Іщенко.


Як повідомляв ONLINE.UA, 5 липня у Києві серед білого дня пролунали постріли біля метро "Лівобережна".




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?