У Росії зробили гучну заяву про "здачу" Донбасу і Крим
Категорія
Україна
Дата публікації

У Росії зробили гучну заяву про "здачу" Донбасу і Крим

У Росії зробили гучну заяву про "здачу" Донбасу і Крим
Джерело:  el-murid.livejournal.com

Кремль починає помалу здавати свої позиції на Донбасі, але продовжує чіплятись за Крим — це яскраво демонструє різниця новин в Україні та Росії щодо заяв держсекретаря США Джона Керрі про санкції проти РФ.
Про це заявив блогер Ель-Мюрід (Анатолій Несміян), відомий своїми симпатіями до бойовиків известный своей симпатией к боев "Новоросії", повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його ЖЖ.
«Керрі у Києві заявив, що санкції проти Росії будуть діяти до закінчення конфлікту довкола Донбасу та Крима. Причому Крим — на першому місці. Про це пишуть українські ЗМІ. Російські ЗМІ акуратно викреслюють слово "Крим" і публикують те ж саме повідомлення, але у контексті Донбасу», — зазначив він.

При цьому блогер висловив впевненість у тому, що «хтось зазвичай бреше».

«На мій погляд, наші. Хоча б тому, що позиція США відома і незмінна: санкції введені за весь пакет української політики Росії, і американці не відділяють Крим від Донбасу», — підкреслив Несміян.

Також він заявив, що інтерес російської пропаганди йому зрозумілий, її мета — «створити потрібний фон для здачі Донбасу».

«Ну, а Крим - там розберемось. Надійдуть вказівки - будемо писати. Свобода слова у Росії - поняття своєрідне», — резюмував він.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше держсекретар США Джон Керрі розповів, про що домовились американський президент Барак Обама і президент РФ Володимир Путін.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?