Розстріл поліцейських в Далласі: з'явилися нові подробиці і відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Розстріл поліцейських в Далласі: з'явилися нові подробиці і відео

Розстріл поліцейських в Далласі: з'явилися нові подробиці і відео
Джерело:  online.ua

Один з підозрюваних в  стрільбі по офіцерам поліції в Далласі в США, в ході якої було вбито мінімум четверо правоохоронців, добровільно здався поліції, другий вступив в перестрілку з загоном спецназу і був затриманий.


Про це повідомляє OLINE.UA з посиланням на Twitter поліції Далласа.


Також стало відомо, що поліцейські звернули увагу на підозрілий згорток, який знаходився недалеко від місця перестрілки.


Раніше надходила інформація про те, що нападники погрожували підірвати бомбу в центрі міста.


Згорток в даний час перевіряють сапери.


Нагадаємо, всього під час мітингу в Далласі пролунало понад 20 пострілів. За словами очевидців, вогонь по натовпу протестуючих відкрили двоє чоловіків, один з яких був у бронежилеті.


Протести громадськості викликав інцидент в Луїзіані, що стався напередодні коли двоє поліцейських застрелили темношкірого чоловіка.




Як повідомляв ONLINE.UA,  група невідомих в ніч на суботу, 13 червня, обстріляла співробітників правоохоронних органів, які перебували біля управління поліції Далласа.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?