Не в обручці щастя: кохана Кличка поділилася фото сімейної ідилії
Категорія
Знаменитості
Дата публікації

Не в обручці щастя: кохана Кличка поділилася фото сімейної ідилії

Не в обручці щастя: кохана Кличка поділилася фото сімейної ідилії
Джерело:  online.ua

Наречена Володимира Кличка Хайден Панеттьєрі опублікувала у себе на соцсторінці фотографію зі своєю сім'єю.


Про це повідомляє Lady.ONLINE.UA з посиланням на Twitter актриси.


"Відсутність обручки на пальці не означає кінець відносин. Щаслива бути зі своєю прекрасною сім'єю", - підписала фотографію Панеттьєрі.



На такий крок Хайден пішла через роздутий ЗМІ скандал: недавно папарацці зловили актрису без макіяжу, коли вона читала книгу і курила. На руці в жінки в той момент не виявилося персня, який Володимир подарував їй з нагоди заручин. Звичайно, пару відразу ж «розлучили».



Нагадаємо, Кличко і Панеттьєрі стали зустрічатися в 2009 році і через два роки розійшлися, але напередодні нового 2012 року возз'єдналися.


Після пара оголосила про заручини, церемонія одруження була запланована на кінець літа 2014 року, але потім її відмінили.


9 грудня 2014 го Хайден народила дівчинку, яку назвали Кайя Євдокія. Після  актриса довго лікувалася від післяпологової депресії.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Володимир Кличко заявляв, що не буде одружуватися, поки в Україні не закінчитися війна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?