Старт великого саміту НАТО: в соцмережах жорстко посміялися з Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

Старт великого саміту НАТО: в соцмережах жорстко посміялися з Путіна

Старт великого саміту НАТО: в соцмережах жорстко посміялися з Путіна
Джерело:  online.ua

У Варшаві 8 липня стартує дводенний саміт НАТО, на якому, зокрема, буде обговорюватися посилення захисту Східної Європи в зв'язку з агресією Росії.
Про це повідомляє ONLINE.UA.
Засідання комісії Україна-НАТО планується у другий день саміту, тобто 9 липня. Це 27-а за рахунком зустріч на вищому рівні глав держав і глав урядів країн-учасниць Північноатлантичного альянсу і перший за всю історію саміт НАТО на території Польщі.
У соцмережах жартують, що сьогодні - зоряна година Путіна, адже весь цей галас організований через нього.
"Сьогодні зоряний час Путіна: 18 президентів, 21 прем'єр-міністр, 41 глава МЗС, 39 міністрів оборони зібралися у Варшаві вирішувати, що робити з одним долбо * бом", - написав у Facebook користувач під ніком Румынская Сотня.




Раніше держсекретар США Джон Керрі після зустрічі з президентом України Петром Порошенком заявив, що США наполягатимуть на продовженні санкцій проти Росії до повного виконання нею Мінських угод і повернення Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?