Бойовики ДНР заарештували одного зі своїх ватажків
Категорія
Україна
Дата публікації

Бойовики ДНР заарештували одного зі своїх ватажків

Бойовики ДНР заарештували одного зі своїх ватажків
Джерело:  online.ua

Бойовики так званої ДНР

заарештували «начальника розвідки підрозділу спецпризначення Республіканської гвардії ДНР» Сергія Колесова за підозрою у вбивстві трьох інших бойовиків.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook народного депутата, координатора групи "Інформаційний спротив" Дмитра Тимчука.


«За наказом "військової прокуратури ДНР" було здійснено силове затримання «начальника розвідки підрозділу спецпризначення Республіканської гвардії ДНР» - бойовика Колесова Сергія Олеговича, 12.10.1982 р.н., за підозрою у вбивстві 3-х інших бойовиків», - повідомив Тимчук.


«В ході затримання особовий склад «підрозділу спецпризначення Республіканської гвардії ДНР» був піднятий по тривозі і чинив опір «співробітникам прокуратури». Пізніше між силовими відомствами «ДНР» була досягнута домовленість про видачу Колесова під підписку про невиїзд (місце перебування - Донецьк, вул. Артема, 60)», - продовжив народний депутат.


«У ситуацію втрутився російський куратор «Республіканської гвардії ДНР», полковник ЗС РФ з позивним «Беркут», який обіцяв особисто розібратися в ситуації і контролювати хід «розслідування», - також повідомив Тимчук.


«З 04 по 07 липня 2016 керівництво «республіканської прокуратури ДНР» зобов'язало своїх підлеглих заповнити спеціальні анкети, в яких акцент зроблений на наступні питання:


- з якого періоду працює в «прокуратурі ДНР»;


- чи проходив службу в ЗСУ або добровольчих батальйонах України;


- де перебував протягом 2014-2015 рр;


- ​​дані про родичів», - також сказано в повідомленні координатора групи «Інформаційний спротив».


«Це розпорядження викликає занепокоєння деяких співробітників зазначеного «відомства», які побоюються «чисток». При цьому тих, хто пройшов перевірку і найбільше відзначився раніше, співробітників «республіканської прокуратури ДНР» вже відправили в «відрядження» до Росії для проходження «співбесід» зі співробітниками ФСБ РФ», - додав Тимчук.


«Зустрічі проходять на території Ростовської області (РФ). Після проведення бесіди цим співробітникам «прокуратури» було запропоновано продовжити роботу в окупованому Криму, з обіцянкою російського громадянства і подальшим проходженням служби в прокуратурі або ФСБ РФ», - резюмував Тимчук.


Як повідомляв ONLINE.UA,

раніше спікер адміністрації президента з питань антитерористичної операції Андрій Лисенко заявив про те, що Росія готується до активних наступальних дій на Донбасі

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?