Гройсман у Раді жорстко пройшовся по Тимошенко
Категорія
Політика
Дата публікації

Гройсман у Раді жорстко пройшовся по Тимошенко

Гройсман у Раді жорстко пройшовся по Тимошенко
Джерело:  online.ua

Годину запитань до уряду замість залу засідань вирішили провести в брифінг-холі Верховної Ради, заявив спікер прем'єр-міністра Дмитро Столярчук.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter представника Гройсмана.
"Година запитань до уряду сьогодні відбудеться для журналістів. У брифінг-холі Ради через кілька хвилин", - написав Столярчук.
Захід вирішили провести в холі через те, що нардепи від фракцій Ляшка і Тимошенко заблокували Раду. Лідери "Батьківщини" і Радикальної партії вимагають зниження тарифів на комунальні послуги. При цьому прем'єр Володимир Гройсман уїдливо заявив: "Тимошенко живе в будинку 500 кв м, щомісяця громадяни за її комунальні доплачували 1 тис доларів".
"Ми розуміємо, які кроки робимо і захистимо кожного громадянина, і не дозволимо популістам залякати український народ", - додав глава Кабміну.


Раніше в БПП заявили, що Рада працюватиме все літо без канікул.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?