Популярна українська група презентувала "вогненний" кліп: опубліковано відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Популярна українська група презентувала "вогненний" кліп: опубліковано відео

Популярна українська група презентувала "вогненний" кліп: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Український гурт "Тартак" представив кліп на пісню "Мене вже немає", що входить в альбом "Вічність", реліз якого відбувся в наприкінці 2015 року.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний YouTube-канал групи.
Основою кліпу стала постановка дніпропетровського театру вогню «Аделаїда» під керівництвом Сергія Жиліна.
Режисером відеоряду виступив Артем Григорян.
"Просто так все склалося, що саме такий кліп вийшов на цю пісню. Спочатку ми мали домовленість з нашими друзями з театру вогню «Аделаїда», що вони роблять постановку на одну з наших пісень, а ми це шоу добре знімаємо. Почали вибирати пісню з альбому «Вічність» і найкращою кандидатурою виявилася «Мене вже немає» - і за формою, і за змістом. Але, по-перше, ми планували знімати на неї відео з Тарасом Химичем - у нього була якась оригінальна ідея для неї. А по-друге, ми планували запускати цю пісню в ротацію, тому і відео на неї бажано робити з присутністю в кадрі учасників «Тартак». Я подзвонив Тарасу і він сказав, що поки не вийде на екрани його фільм «Жива», він за кліп не візьметься, а це, значить, аж з жовтня або й трохи пізніше. Тоді вирішили знімати відео в режимі «Аделаїда»+«Тартак». Обговорили ідею з Артемом Григоряном - це молодий режисер, з яким ми останнім часом багато співпрацюємо, і Артем сказав, що йому ідея поєднання цієї пісні з шоу вогню подобається, але всю групу «Тартак» знімати не варто, вистачить мене одного, щоб зіграти на контрасті з вогнем, палаючим небом і групою артистів «Аделаїди» в кадрі. Ну і ось - зняли. Вийшло гарно і душевно, як мені здається. Хотілося б тільки, щоб назва пісні не викликала у людей ілюзії, ніби це «Тартака» вже немає. «Тартак» є, «Тартак» активно працює одразу над двома новими альбомами, ну і потроху готуємося до святкування свого 20-річчя 3 грудня в київському клубі Sentrum", - каже лідер гурту Сашко Положинський.


Нагадаємо, 23 травня українська рок-група "Тартак" презентувала кліп з нового альбому на пісню "Жити", де знялися відомі українські музиканти: Ярмак, Тарас Тополя, Олег Собчук, Євген Галич, Марія Бурмака та інші.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?