Стрілянина в Далласі: з'явилося відео розстрілу одного з поліцейських
Категорія
Світ
Дата публікації

Стрілянина в Далласі: з'явилося відео розстрілу одного з поліцейських

Стрілянина в Далласі: з'явилося відео розстрілу одного з поліцейських
Джерело:  online.ua

У мережі опубліковано відео з моментом розстрілу в Далласі в США одного з поліцейських, також стало відомо, що один з підозрюваних в причетності до вбивства американських правоохоронців застрелився.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на телеканал Fox news.
За даними телеканалу, йдеться про чоловіка, з яким співробітники правоохоронних органів більше години вели переговори.
Як заявляв раніше шеф поліції міста Девід Браун, підозрюваний перебував у гаражі розташованого в центрі Далласа коледжу. Він брав участь в перестрілці зі співробітниками правоохоронних органів, а пізніше заявляв, що замінував територію навколо свого укриття.
За даними поліції, до теперішнього часу затримані троє підозрюваних: жінка, а також двоє чоловіків, які намагалися втекти на автомобілі.
"Ми продовжимо допитувати їх, - заявив Браун. - Поки вони не виявляють готовності до співпраці, достатньої, щоб ми могли дізнатися, які були мотиви цих осіб, і хто вони такі".


Як повідомляв ONLINE.UA, кількість загиблих поліцейських в Далласі в США під час перестрілки на протестному мітингу зросла до п'яти.
Перестрілка сталася на протестній акції в Далласі проти вбивств афроамериканців співробітниками правоохоронних органів США. На поточному тижні поліцейські без видимих ​​причин застрелили двох чорношкірих американців.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?