Тренер збірної Німеччини: ми були краще французів
Категорія
Спорт
Дата публікації

Тренер збірної Німеччини: ми були краще французів

Тренер збірної Німеччини: ми були краще французів
Джерело:  online.ua

Головний тренер збірної Німеччини Йоахім Лев переконаний, що Німеччина заслуговувала на вихід у фінал чемпіонату Європи, оскільки грала краще Франції.
Як повідомляє ONLINE.UA, про це Лев заявив журналістам після поразки від Франції в півфіналі Євро-2016.
"Ми грали краще за суперника. Дуже старалися, демонстрували хорошу взаємодію, йшли вперед і здорово виглядали в єдиноборствах. Дуже прикро було отримати пенальті у свої ворота за хвилину до перерви, це явне невезіння. Шанси у нас були, просто ніяк не виходило забити. Нам не вистачило удачі. У 2010 і 2012 роках ми вилітали, поступаючись опонентам, які грали краще за нас. А ось сьогодні ми були краще французів. Просто вони використовували свої шанси і добилися результату", - сказав Лев після матчу.
Дивіться: Французские футболисты повторили знаменитое "гуканье" Исландии: опубликовано видео
У той же час Лев не ставить під сумнів вихід Франції у фінал.
"Франція заслужено вийшла в фінал. Зрештою, якщо ти здобув перемогу з рахунком 2: 0, то заслужив її. Думаю, що французи виграють і фінал. Португалія мене поки не вразила. У Франції ж дуже хороша команда, але, повторюся, ми сьогодні грали краще... Моя команда перевершувала суперника, особливо в середній лінії. У другому таймі ми тиснули, але завжди залишався ризик нарватися на контратаку. Ми все перепробували, намагалися як могли, і у нас були моменти", - підкреслив Лев.

Дивіться: Германия — Франция — 0:2 Видео обзор полуфинала Евро-2016


Підсумовуючи виступ на Євро-2016, Лев зазначив, що на сьогоднішній день у Німеччині сильна команда.


"Турнір непогано для нас склався. У нас енергійна команда, яка намагалася з усіх сил, навіть на тренуваннях в Евіані. У матчах ми показали, наскільки міцний наш командний дух. Резервісти здорово допомагали команді. Ми обов'язково проведемо аналіз, але я не побачив критичних помилок з боку гравців на цьому чемпіонаті. Загалом, у нас дуже сильна команда", - сказав Лев.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?