У бойовиків ДНР стався конфуз із бомжами-"диверсантами"
Категорія
Україна
Дата публікації

У бойовиків ДНР стався конфуз із бомжами-"диверсантами"

У бойовиків ДНР стався конфуз із бомжами-"диверсантами"
Джерело:  online.ua

Бойовики так званої ДНР

прийняли групу бомжів за українських диверсантів і заарештували їх.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook народного депутата, координатора групи «Інформаційний спротив» Дмитра Тимчука.


«МГБ ДНР» почало «відпрацювання» вузлових ж/д станцій і вантажних терміналів в окупованих районах, що контролюються «ДНР». Керівництво «МГБ» впевнене в існуванні «української розвідувально-диверсійної мережі» на основних транспортних вузлах. У службових приміщеннях проводяться обшуки на наявність вибухових пристроїв, ведуться допити цивільного персоналу», - написав Тимчук.


«Крім того, в рамках масштабної операції з пошуку «українських диверсантів» керівництво «МГБ ДНР» відрапортувало про знешкодження ДРГ українських військ в районі ставка Кірша (Донецьк), із зазначенням про допомогу з боку «пильних місцевих жителів», - продовжив Тимчук.


«У реальності під виглядом ДРГ була затримана група місцевих бомжів, які були арештовані прямо на місцях їх звичайної ночівлі», - розповів координатор групи «Інформаційний спротив».


Як повідомляв ONLINE.UA,

раніше спікер адміністрації президента з питань антитерористичної операції Андрій Лисенко заявив про те, що Росія готується до активних наступальних дій на Донбасі

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?