З'явилося відео гучних слів Гройсмана про Тимошенко
Категорія
Політика
Дата публікації

З'явилося відео гучних слів Гройсмана про Тимошенко

З'явилося відео гучних слів Гройсмана про Тимошенко
Джерело:  online.ua

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман

заявив про те, що лідеру парламентської фракції "Батьківщина" Юлії Тимошенко громадяни "доплачували" за комунальні послуги.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на «

112 Україна

».


За словами Гройсмана, парламент блокують ті, хто хоче повернути старі корупційні схеми.


"Державний газ за ціною в 3-4 рази заниженою скупався ділками, в тому числі і тими, хто присутній в парламенті, в тому числі і тими, хто сьогодні, можливо, блокував трибуну. І перепродавався українцям в 2-3 рази дорожче", - заявив прем'єр.


Крім того, Гройсман заявив, що Юлія Тимошенко платить за газ за пільговою ціною, в той час як рядові українці - по повній.


"Я подивився декларацію Юлії Володимирівни Тимошенко. Вона сьогодні живе в будинку, по-моєму, 500 квадратних метрів. За пільговими цінами на газ щомісяця пересічний український громадянин доплачував їй за комунальні послуги і за газ одну тисячу доларів США. Це справедливість?" - поставив риторичне запитання Гройсман.


"Тобто хтось хоче повернути систему, за якої бідні платять за багатих? Уряд не підтримує такої тези", - додав прем'єр.



Як повідомляв ONLINE.UA,

8 липня більше 20 народних депутатів від фракцій "Батьківщина" і Радикальна партія заблокували трибуну Верховної Ради

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?