У Путіна знайшли нові слова для критики НАТО
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна знайшли нові слова для критики НАТО

У Путіна знайшли нові слова для критики НАТО

Прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков назвав НАТО короткозорим, коментуючи заяви Альянсу про загрозу з боку Кремля.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на російський "Інтерфакс".
"Абсурдно говорити про загрозу від Росії, коли в центрі Європи гинуть десятки людей, на Близькому Сході щодня гинуть сотні людей. Це потрібно бути абсолютно короткозорою організацією, щоб таким чином перекручувати акценти", - висловився Пєсков.
При цьому "права рука" Путіна пояснив, що для досягнення миру в усьому світу НАТО слід об'єднати зусилля з Росією для боротьби з тероризмом.
"Якщо в цьому розрізі світогляд Росії, чіткий і послідовний, збігатиметься з НАТО, то тут буде велике поле для взаємодії", - сказав політик.
Він додав, що це та ідеологія, яку "не тільки 16 років тому, а постійно просуває Путін".
Нагадаємо, що 8 липня у Варшаві стартував саміт НАТО, на якому, зокрема, обговорять посилення захисту від агресії Росії в Східній Європі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?