У Путіна теж дві ноги: у Порошенка відповіли на нове скандальне розслідування
Категорія
Україна
Дата публікації

У Путіна теж дві ноги: у Порошенка відповіли на нове скандальне розслідування

У Путіна теж дві ноги: у Порошенка відповіли на нове скандальне розслідування
Джерело:  online.ua

Позаштатний радник президента Петра Порошенка Юрій Бірюков прокоментував журналістське розслідування про те, що в охороні Порошенка працюють охоронці утікача ВіктораЯнуковича.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Юрія Бірюкова.
«Вони потім кричатимуть, що ми - боти. При цьому вони не думатимуть, адже думати НІЧИМ. Рефлекси на гранти, слинка кап-кап-кап», - так почав свій коментар Бірюков.
«Так уже склалося, ось вибачте за корону, я тут один з небагатьох, хто багатьох СБПшників знає особисто. Гугла в допомогу - місяць тому вони виграли міжнародні змагання служб охорон перших осіб. Пишалися тут, в Фейсбучиках, вітали», - продовжує Бірюков.
«І так, кілька "засвічених" були рівно два тижні тому зі мною в АТО, на підготовці приїзду Порошенка на передок. Як вони працюють - я бачив своїми очима. Ніяких політичних розмов, жодних публічних оцінок - точна робота, механіка, роботи», - продовжує позаштатний радник Порошенка.



«Вони - професіонали, вони живуть цією роботою все своє життя. Президенти будуть різні (демократія), а вони будуть виконувати свою роботу. З точки зору слинокапаючих журналістів - виконувати свою роботу це погано», - написав Бірюков.


«Але ж і журналісти погано виконали свою роботу! Порошенко сидить в тій же будівлі, де сидів Янукович! Порошенко сидить в тому ж кабінеті, де сидів Янукович! У Порошенка дві ноги... У Януковича дві ноги... У Путіна, страшно подумати, дві ноги! У Порошенка дві руки... У Януковича дві руки... У Путіна, страшно подумати, дві руки!», - пише позаштатний радник президента.

Як повідомляв ONLINE.UA, в мережі з'явилося кумедне відео, на якому зафіксована вдала спроба одного з українських журналістів зробити селфі з президентом України Петром Порошенком і держсекретарем США Джоном Керрі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?