Гучний скандал: українські десантники виступили із заявою проти журналістів
Категорія
Україна
Дата публікації

Гучний скандал: українські десантники виступили із заявою проти журналістів

Гучний скандал: українські десантники виступили із заявою проти журналістів
Джерело:  online.ua

Українські десантники просять позбавити акредитації в зоні АТО низку українських журналістів і співробітників російської «Нової газети» за поширення матеріалів з фото і відео бойових позицій ЗСУ.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на повідомлення на сторінці в Facebook прес-центру штабу АТО.
«Прес-служба Командування ВДВ ЗС України підтримує прохання особового складу 81 окремої аеромобільної бригади ВДВ про позбавлення акредитації на роботу в зоні проведення АТО, до з'ясування обставин, журналістів Анастасії Станко, Юлії Полухіної, всіх груп «Громадського ТБ» і кореспондентів «Нової газети» , - сказано в повідомленні.
«Причина: поширення фото- і відеоматеріалів з бойових позицій підрозділів, надання цих даних російським ЗМІ», - повідомив на сторінці штабу АТО начальник прес-служби Командування високомобільних десантних військ ЗС України Руслан Линник.
Раніше в "Новій газеті" з'явився репортаж Юлії Полухіної з фотографіями, за якими можна визначити місце розташування українських військ, і відео з боєм в промзоні Авдіївки.
Як повідомляв ONLINE.UA, у відповідь на публікацію "Миротворцем" списку акредитованих в так званих ЛНР і ДНР журналістів бойовики оприлюднили списки і контакти акредитованих України журналістів, які висвітлюють події на Донбасі.



Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?