Популярна українська група порадувала літньою прем'єрою: з'явилося відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Популярна українська група порадувала літньою прем'єрою: з'явилося відео

Популярна українська група порадувала літньою прем'єрою: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Сьогодні, 8 липня, відбулася прем'єра нового запального кліпу на пісню "Навернопотомучто" популярного українського колективу "Время и Стекло.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на YouTube-канал групи.
"Навернопотомучто" - це не просто відеоряд, це фішечний кліп, в якому кожен кадр є оригінальним. Ми відчуємо себе в телепорті почуттів, відчувши магію танцювальних настроїв, впливу яких неможливо позбутися", - прокоментував режисер кліпу Леонід Колосовський.
Для реалізації режисерської задумки було вибрано кілька знімальних локацій - присутність природного світла в кадрі, відкритість і реалістичність стали одними з головних відмінностей цієї відеороботи від попередніх творінь MOZGI Production для "Время и Стекло".
"Це яскравий і запальний відеосупровід літа!" - прокоментували учасники групи Надя Дорофєєва та Позитив.


Відзначимо, кліп вийшов дуже легким, він надихає і огортає літнім настроєм.
Як раніше повідомлялося на ONLINE.UA, солістка "Время и Стекло" Надя Дорофєєва розповіла про сюрприз, який їй подарував чоловік, колишній учасник групи ДіО.фільми, Володимир Дантес в першу річницю їхнього весілля.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?