Савченко зустрілася з ворогом "русского міра": опубліковано фото
Категорія
Політика
Дата публікації

Савченко зустрілася з ворогом "русского міра": опубліковано фото

Савченко зустрілася з ворогом "русского міра": опубліковано фото
Джерело:  online.ua

Народний депутат України Надія Савченко прибула на саміт НАТО у Варшаві і зустрілася там з Мадлен Олбрайт, повідомив журналіст Ян Батерсон.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter репортера.
"Зустріч Савченко з екс-держсекретарем США Мадлен Олбрайт на саміті НАТО у Варшаві", - підписав він оприлюднений ним знімок.
Нагадаємо, що Олбрайт в 1997 році була призначена на посаду державного секретаря в адміністрації президента Клінтона і стала першою жінкою на цій посаді. Олбрайт була прихильницею жорсткого курсу США в міжнародних відносинах, виступала за посилення позицій США в НАТО, за всебічний захист інтересів США, не зупиняючись і перед застосуванням військової сили. Крім того, Олбрайт приписують слова про те, що Росія нібито несправедливо володіє Сибіром "одноосібно". Насправді дипломат такого не говорила. Політика вважають непримиренним борцем з "русскім міром".



Раніше повідомлялося, що 8 липня стартував саміт НАТО у Варшаві.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?