У мережі висміяли культ особи ватажка ДНР: опубліковано фото
Категорія
Україна
Дата публікації

У мережі висміяли культ особи ватажка ДНР: опубліковано фото

У мережі висміяли культ особи ватажка ДНР: опубліковано фото

Український журналіст Олексій Мацука опублікував у своєму Facebook фотографію перших шпальт чотирьох донецьких газет, на кожній з яких був розміщений портрет ватажка ДНР Олександра Захарченка.
Про це повідомляє ONLINE.UA.
«Газети за сьогодні з Донецька», - написав він, виклавши скріншот.
На знімку видно і заголовки газет. Так «Донецк вечерний» - «От победе в экономике – к победе в войне», «Донецкое время» розмістило передовицю «Путь борьбы и ожиданий», «Голос республики» - «Мы к диалогу готовы», «Донецкая республика» - «Донбасс всегда оставался русским». Всі ці статті ілюструються великим портретом Захарченка.




Це повідомлення зібрало багато коментарів, що висміюють культ особистості одіозного ватажка бойовиків.


«Перемога за перемогою, як подивлюся», - написав

Денис Рафальський

.


Олександр Косенко: «Аж СРСР на сорочці проступила ...))».


«Ну, а чого ви хотіли. Як здохне - так в свій мавзолей помістять. Якраз на місці маку на площі. Лежатиме під пильним поглядом Леніна. І бабкам добре - в одному місці і церква, і Ленін, і новий вождь», - написав

Egor Orel

.



Vadym Yusanenko

: "Від перемоги в економіці..." Класичний прийом російської пропаганди - пішли заголовки "ми не обіс ** лись" в різних варіаціях. Продовження санкцій - це правильний напрямок».



Andre Golota

: «Перемога в економіці настане тоді, коли на «Донбас-Арені» буде грати «Шахтар»-«Динамо» чи "Шахтар»-«Карпати», як в минулі часи, а поки що нехай поживуть в цьому маренні. Думаю, через рік-два раша впаде і ці теж спетляють хто куди».


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше

в мережі тонко висміяли фанатів ватажка ДНР і його "онлайн-конференції"

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?