У Раді "знайшли" людей Кремля, які розвалюють Україну: відео гучного звинувачення
Категорія
Політика
Дата публікації

У Раді "знайшли" людей Кремля, які розвалюють Україну: відео гучного звинувачення

У Раді "знайшли" людей Кремля, які розвалюють Україну: відео гучного звинувачення
Джерело:  online.ua

Лідер фракції "Батьківщина" Юлія Тимошенко і лідер Радикальної партії Олег Ляшко - це "жаба і гадюка" української політики, які допомагають розвалювати Україну, причому перша з них фактично працює на Кремль, вважає блогер Ярослав Матюшин.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його відеоблог.
"Власне кажучи, один з головних бичів нашого політичного процесу - це такі політичні сили, як Юля, яка, в світлі останніх піврічних подій, починаючи з середини лютого, абсолютно впевнений, пов'язана з Кремлем. Юля - кремлівська консерва, і Ляшко - популіст. І ось ця їхня смичка, "жаби з гадюкою" - це реальна загроза національній безпеці, навіть цілісності країни, якщо хочете", - розповів Матюшин.
Блогер переконаний, що у Ляшка і Тимошенко є всі шанси перемогти на майбутніх парламентських виборах, і це сумна перспектива для країни.
"Насправді все це дуже сумно, тому що, судячи з настроїв наших громадян, на наступних парламентських виборах, власне, ті, хто буде розмахувати ось цими днищенськими гаслами про справедливі тарифи і про справедливі ж пенсії, вони отримають більше голосів, ніж конструктивні партії. Отримають разом з Опоблоком, про реванш якого я вже говорив", - підкреслив Матюшин.



Більше  читайте в блозі на ONLINE.UA: О кремлевских консервах в Раде и их союзниках.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?