Бойовики ДНР-ЛНР засумнівалися, чи потрібно їм захоплювати весь Донбас
Категорія
Україна
Дата публікації

Бойовики ДНР-ЛНР засумнівалися, чи потрібно їм захоплювати весь Донбас

Бойовики ДНР-ЛНР засумнівалися, чи потрібно їм захоплювати весь Донбас

Розмах святкування другої річниці визволення від бойовиків Слов'янська і Краматорська шокував адміністраторів одного з сайтів ЛНР, які засумнівалися в тому, чи варто після такого шоу захоплювати весь Донбас.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на блог журналіста Дениса Казанського.
«У адмінів ЛНРівського паблік злегка пригоріло від видів святкування річниці визволення від бойовиків Слов'янська і Краматорська. 5 липня в цих містах пройшли масові вуличні заходи, присвячені дворіччю вигнання з цих міст угруповання російських диверсантів Ігоря Стрєлкова», - написав він.
Також Казанський нагадав, що в Краматорську пройшов концерт переможниці Євробачення-2016 Джамали, а на вулиці вийшли тисячі людей з українськими прапорами та іншою символікою.
«Подивившись на відео і фото з Краматорська, сепаратисти засумнівалися в тому, що місто потрібно «звільняти», - додав він.
У своєму паблік прихильники бойовиків написали: «А чи варто звільняти Краматорськ, якщо там біснуються від радості, що їх 2 роки тому «звільнила» Україна? Але ж ми захоплювалися тим, що беззбройні люди виходили один на один з «фашистською» технікою! Де вони? Певне багатьом довелося виїхати з міста!».
Казанський додав, що «українська символіка може непогано відлякувати мародерів, бандитів і садистів, як часник відлякує вампірів».
«Чим більше українських прапорів у вас на вулицях, тим менше шансів, що до вас в місто прийде війна, і кадировці з казаками будуть заради розваги стріляти в ваших дітей і відбирати ваше майно. Кожен український прапор, вивішений на балконі, знижує ймовірність масових вбивств і грабежів в вашому місті. Пам'ятайте про це і любіть свою країну - в усьому світі це винагороджується миром і процвітанням», - резюмував він.
Як повідомляв ONLINE.UA, на псвяткуванні річниці визволення Краматорська від бойовиків з безкоштовним концертом виступила Джамала: на її виступі центральна площа міста була заповнена вщерть.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?