Скандального українського чиновника суд поновив на посаді
Категорія
Україна
Дата публікації

Скандального українського чиновника суд поновив на посаді

Скандального українського чиновника суд поновив на посаді

Шевченківський районний суд Києва поновив на посаді керівника Південно-Західної залізниці Олексія Кривопішина, який був звільнений за рішенням уряду навесні 2015 року.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook журналістки Аліни Стрижак.
Суд зобов'язав залізницю виплатити Кривопішину понад 400 тисяч гривень.
За словами Стрижак, представники Кабміну, Міністерства інфраструктури, "Укрзалізниці" і Південно-Західної залізниці погано підготувалися до судового засідання, і "суддя рвала їх, як Тузик ганчірку", на відміну від захисника Кривопішина.
Також журналіст зазначила, що юристи чиновника, суддя і навіть "Укрзалізниця" намагалися вигнати із залу представників преси, хоча закон дозволяє їм перебувати на відкритому засіданні.
"По суті, було ясно з самого початку, що все вже вирішено. Тому суд і тривав 7,5 годин - очевидно, сподівалися, що наша знімальна група піде", - додала Стрижак.
Як відомо, в березні 2015 року було опубліковано журналістське розслідування про те, нібито Південно-Західна залізниця під керівництвом Кривопішина побудувала тенісні корти для дочки міністра інфраструктури Володимира Козака.
Як повідомляв ONLINE.UA, в лютому 2016 року мер Києва Віталій Кличко призначив Олексія Кривопішина своїм штатним радником.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?