Справа головного санлікаря України: гроші для застави знайшли в несподіваному місці
Категорія
Україна
Дата публікації

Справа головного санлікаря України: гроші для застави знайшли в несподіваному місці

Справа головного санлікаря України: гроші для застави знайшли в несподіваному місці

Виконуючий обов'язки голови Державної санітарно-епідеміологічної служби Святослав Протас, підозрюваний в корупції, вийшов з-під варти після внесення застави в 413 тисяч гривень, які знайшли його мама і тесть, які взяли позику в банку.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Українські новини.
За словами Максима Джеваго, адвоката Протаса, повна сума застави була внесена 7 липня.
Юрист додав, що спочатку підозрюваний вніс особисті 22 тисячі гривень, потім його мама додала ще близько 100 тисяч гривень, а решту суми внесли тесть і мама підозрюваного, які взяли банківський кредит.
Також захисник зазначив, що 7 липня була подана апеляційна скарга на запобіжний захід Протасу.
"Цей запобіжний захід не є правильним. Тому що підозра необґрунтована", - заявив юрист.
Адвокат зазначив, що підозри Протасу базуються на матеріалах негласних слідчих дій Національного антикорупційного бюро і не доступні захисту.
У свою чергу, захисник директора департаменту Держсанепідслужби Олександра Чепурного також заявив про внесення застави в 250 тисяч гривень.
"Застава за нашого клієнта була внесена", - повідомив адвокат Костянтин Глоба, але не уточнив, хто саме вніс гроші.
Як повідомляв ONLINE.UA 30 червня правоохоронці затримали Святослава Протаса і Олександра Чепурного за підозрою у впровадженні злочинної схеми по розкраданню бюджетних коштів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?