Порошенко похвалився фото з Обамою і не тільки
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко похвалився фото з Обамою і не тільки

Порошенко похвалився фото з Обамою і не тільки

Президент України Петро Порошенко

 під час

саміту НАТО у Варшаві

 провів зустрічі із ведучими світовими політиками: президентом США Бараком Обамою, прем'єр-міністром Великої Британії Девідом Кемероном, канцлером Німеччини Ангелою Меркель, генсеком Альянсу Йенсом Столтенбергом, та іншими.


Про це повідомляє ONLIINE.UA з посиланням на прес-службу голови держави.

Також у Порошенко опублікували фото спілкування президента під час саміту НАТО.

На знімках видно, що зустрічі голови держави з лідерами ведучих країн світу відбувалися у доброзичливій, дружній атмосфері.


У той же час жодних подробиць щодо переговорів Порошенка зі світовими лідерами не повідомляється, вказано лиш, що з президентом Фінляндії Саулі Нііністьо обговорювалась безпекова ситуація на Донбасі і виконання Мінських домовленостей.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше у Варшаві відбулася зустріч Петра Порошенка з президентом Туреччини Реджепом Ердоганом, який запевнив Україну в підтримці її територіальної цілісності.
















Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?