Порошенко у Польщі здійснив резонансний вчинок: опубликовані фото
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко у Польщі здійснив резонансний вчинок: опубликовані фото

Порошенко у Польщі здійснив резонансний вчинок: опубликовані фото

Президент України Петро Порошенко

 під час свого візиту на саміт НАТО в Варшаві здійснив резонансний вчинок - став на коліна і поклав квіти до пам'ятника жертвам Волинської трагедії.


Про це повідомляє ONLINE.UA з послианням на Facebook-спільноту Euromaidan-Warszawa.

Урочисте покладання квітів відбулося у пам'ятника жертвам польсько-українського конфлікту, який встановлений у варшавському районі Жолібож.


Під час церемонії голову держави супроводжували народний депутат Надія Савченко, представники Кабміну та посольства України в Польщі.


Зазначимо, що пам'ятник, який у Польщі називають монументом жертвам Волинської різанини, був встановлений 2013 року, і жоден голова української держави досі не бував біля нього. Порошенко ж, по суті, здійснив акт примирення.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Верхня палата польського парламенту прийняла резолюцію щодо визнання Волинської трагедії геноцидом поляків, здійсненим українськими націоналістами.


Вчинок Порошенка був здійснений на фоні активного обговорення рішення поляків заявити про геноцид.










Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?