Саміт НАТО: Україні обіцяна серйозна допомога
Категорія
Політика
Дата публікації

Саміт НАТО: Україні обіцяна серйозна допомога

Саміт НАТО: Україні обіцяна серйозна допомога
Джерело:  online.ua

Під час саміту НАТО у Варшаві  президент України Петро Порошенко провів зустріч із британським прем'єр-міністром Девідом Кемероном, який запевнив, що, попри рішення громадян країни вийти з ЄС, Лондон продовжить підтримувати українців.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter голови держави.

«Девід Кемерон запевнив, що його країна знайде шляхи продовження підтримки Україні в умовах Brexit», — повідомив Порошенко.



У свою чергу, український віце-прем'єр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванна Клімпуш-Цінцадзе розповіла, що НАТО планує надати Україні пакет допомоги, що складається з 40 практичних та 10 консультаційних направлень.


Про це вона повідомила в інтерв'ю Deutche Welle.

"Ми сподіваємось, насамперед, на консультаційну допомогу у сфері захисту критичної інфраструктури", — сказала вона.

У той же час це лише одне з численних спрямувань, попередньо узгоджених міністрами оборони країн НАТО.

"Ми сподіваємось, що цей пакет буде затверджений з додатковими конкретними пропозиціями на засіданні (другого дня саміту НАТО, 9 липня – Ред.)", - зазначила вона.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  голова МЗС України Павло Клімкін повідомив, що Україна повинна виконати комплексний пакет допомоги від НАТО до 2020 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?