Суд прийняв рішення по затриманому за хабар заступнику міністра
Категорія
Україна
Дата публікації

Суд прийняв рішення по затриманому за хабар заступнику міністра

Суд прийняв рішення по затриманому за хабар заступнику міністра
Джерело:  online.ua

Дніпровський районний суд Києва заарештував  підозрюваного у хабарництві заступника міністра охорони здоров'я України Романа Василишина  і призначив заставу в сумі понад 2 мільйонів гривень.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  УНІАН.


Заступнику міністра охорони здоров'я Василишину обрано запобіжний захід у вигляді 2 місяців утримання під вартою з можливістю внесення застави.


«Клопотання групи слідчих про застосування запобіжного заходу у вигляді арешту задовольнити частково», - заявила суддя Мирослава Марченко.


Романа Василишина заарештували до 3 вересня. При цьому захист заступника голови МОЗ заявляв про те, що на суд чинився тиск.


Як повідомляв ONLINE.UA,  8 липня правоохоронці затримали за підозрою в отриманні хабара заступника міністра охорони здоров'я Романа Василишина. 


За словами Генпрокурора Юрія Луценка, Василишин отримував від 50 до 100 тисяч гривень поборів тільки з урологічного центру Олександрівської лікарні в Києві. Василишин, який раніше був керівником Олександрівської лікарні, через директора урологічного центру лікарні Юрія Серняка контролював хірургічні операції в медустанові.


За кожну з операцій лікарі вимагали гроші у пацієнтів і здавали їх Серняку, який передавав кошти Василишину.


Раніше з'явився  коментар прем'єра Володимира Гройсмана з приводу затримання заступника міністра. За словами Гройсмана, "жоден корупціонер не уникне покарання".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?