Концерт Muse в Києві підірвав соцмережі: опубліковані відео та смішні фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Концерт Muse в Києві підірвав соцмережі: опубліковані відео та смішні фото

Концерт Muse в Києві підірвав соцмережі: опубліковані відео та смішні фото
Джерело:  online.ua

У Києві на НСК «Олімпійський» в рамках фестивалю U-Park увечері 8 липня виступила  британська рок-група Muse, при цьому прихильники займали чергу біля стадіону вже з самого ранку.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « Українські Новини ».



Фото: "Українські Новини"


При цьому соцмережі вибухнули після публікації фотографії мера Києва Віталія Кличка з вокалістом, гітаристом, клавішником і автором більшості пісень групи Muse Меттью Белламі.


Знімок був опублікований на офіційній сторінці групи в Facebook.



На фото Кличко обійняв Белламі і притиснув кулак до його обличчя, немов погрожуючи. "Тільки відіграли концерт в Києві, вийшли за лаштунки і наткнулися на Віталія Кличка, чемпіона світу у важкій вазі", - написав Белламі під фото.


"Унікальні кадри. Кличко просить MUSE скинутися на ремонт доріг", - прокоментував фото відомий блогер Антон Ходза.


"Мер фашистсько-бандерівської столиці б'є зірок світової величини і гостей країни! Сяк до нас ніхто приїжджати не захоче! Жах, що твориться", - іронізують в коментарях.


"Мер Києва душевно подякував солісту вокально-інструментального ансамблю Muse за сумлінно проведений культурний захід", - жартують користувачі Facebook.


В при цьому мережі також стали з'являтися перші відеоролики з концерту.



Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?