Загострення на Донбасі: бойовики здійснили рекордну кількість обстрілів
Категорія
Україна
Дата публікації

Загострення на Донбасі: бойовики здійснили рекордну кількість обстрілів

Загострення на Донбасі: бойовики здійснили рекордну кількість обстрілів
Джерело:  online.ua

За добу  проросійські бойовики  72 рази відкривали вогонь по позиціях Збройних Сил України.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу АТО.


Згідно з інформацією, 33 рази бойовики відкривали вогонь на Донецькому і Маріупольському напрямах і 6 разів - на Луганщині.


На Маріупольському напрямку противник випустив 20 снарядів з 122-мм артилерії по Водяному. У Широкино, Талаківці і Старогнатівці бойовики застосували 120-мм міномети. У Талаківці ворог також задіяв 82-мм міномети, гранатомети і вів вогонь з БМП.


На Донецькому напрямку гарячими точками залишаються Авдіївка, Зайцеве, Майорськ і Луганське, де противник обстрілював опорні пункти ЗСУ з мінометів калібру 120-мм. Також, на Донеччині ворог застосовував 82-мм міномети, гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю.


«На Луганському напрямку з гранатометів і стрілецької зброї противник обстріляв українських воїнів, які несуть службу неподалік Станиці Луганській і Новоалександровки», - також сказано в повідомленні.


Як повідомляв ONLINE.UA,  за добу 6-7 липня двоє українських військових загинули, шестеро поранені в результаті бойових дій, ще двоє отримали поранення від підриву на вибуховому пристрої.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?