У Шустера стався скандал навколо бійця АТО "Баті": з'явилося відео
Категорія
Україна
Дата публікації

У Шустера стався скандал навколо бійця АТО "Баті": з'явилося відео

У Шустера стався скандал навколо бійця АТО "Баті": з'явилося відео
Джерело:  online.ua

У мережі йде бурхлива дискусія з приводу скандалу, що розгорівся на програмі Савіка Шустера навколо  звинуваченого раніше в злочинах в зоні АТО командира «Айдара» Валентина Лихоліта («Баті»).


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook волонтера Ольги Решетилової.


На програмі у Шустера політик Микола Катеринчук, який жодного дня не провів на фронті, взявся захищати «Батю», посилаючись на те, що Лихоліт воював, а значить, його не може бути піддано кримінальним переслідуванням.


«Морок. Країна котиться в морок. Країна, в якій тренд задають мосійчуки та радченки, російські нацики і вічні зрадники катеринчуки. Під овації бездумного натовпу. Що ж нам з усім цим робити?

Люди зі здоровим глуздом, ви ще є? Anybody home? », - написала Ольга Решетилова.


«P.S. Хто не дивився Шустера, не дивіться. Повне фіаско адекватності», - додала вона.


«Зате дізналася, що виявляється, у нас не тільки Семен Семенченко великий воїн, а й Мосійчук, і Катеринчук, і Луценко))). Півпарламенту воювало, якщо ви не знали , - написала Решетилова.


У коментарях під постом розгорнулася дискусія.



«Тільки подивився Шустера ... Я і вашу позицію якось розумію. Але вам весь вечір підказували, що зараз можна кожного посадити. Той Батя, може, навіть рецидивіст-ґвалтівник. Але саме такі як він витягли АТО в перші хвилини. Або ви шукаєте правди на війні? Вам краще щоб прийшли чесні і справедливі росіяни, як в 1917 році?», - пише користувач Олександр Горобець.


«А вам краще, щоб рецидивісти-гвалтівники отримали індульгенцію і повну безкарність? Це не тільки вони врятували країну, не ті, кого вам показують у Шустера. А ці пішли на війну, тому що знали, що кращого бізнесу немає», - відповідає Ольга Решетилова.




Як повідомляв ONLINE.UA,  раніше Ольга Решетилова також прокоментувала скандал, що спалахнув навколо затримання і арешту командирів "Айдара" - Валентина Лихоліта (позивний "Батя") і Романа Радченко (позивний "Рубіж"), і висунула жорсткі звинувачення на їхню адресу.


Нагадаємо,  правозахисники домоглися зміни запобіжного заходу для засновника батальйону "Айдар" Валентина "Баті" Лихоліта: командир Айдара відпущений з-під варти під особисту поруку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?