Путін не припиняє війну: стало відомо про втрати сил АТО на Донбасі
Категорія
Україна
Дата публікації

Путін не припиняє війну: стало відомо про втрати сил АТО на Донбасі

Путін не припиняє війну: стало відомо про втрати сил АТО на Донбасі
Джерело:  online.ua

В ніч на 9 липня опорний пункт українських військ в районі села Троїцьке Донецької області піддався масованому обстрілу артилерії  пророссійських бойовиків, загинули троє бійців ЗСУ.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку в Facebook журналіста Юрія Бутусова.


«Атака відбита. Три воїна нашого мотопіхотного батальйону загинули смертю хоробрих, троє отримали важкі поранення, сім - легкі», - написав Бутусов.


«На цей опорний пункт варто було б привезти спостерігачів ОБСЄ, і дипломатів тих країн ЄС, де з'являються розмови про зняття санкцій з РФ.


Це не поодинокий випадок - обстріли ведуться постійно. Російські війська не збираються припиняти вогонь», - додав журналіст.


«А конкретно в секторі, де рівняли з землею наш опорник, якраз і потрібно все те, що нам показують в новинах - американські радари артилерійської розвідки, безпілотники, і вогонь у наших батарей, не так, щоб полякати пару залпів, а з нормативною витратою снарядів для знищення виявлених цілей», - вважає Бутусов.


«Путін не збирається припиняти війну. Війну можемо припинити тільки ми», - додав журналіст.


Як повідомляв ONLINE.UA,  за добу 7-8 липня проросійські бойовики 72 рази відкрили вогонь по позиціях Збройних Сил України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?