Росіянин, який передбачив війну з Україною, зробив нову заяву
Категорія
Світ
Дата публікації

Росіянин, який передбачив війну з Україною, зробив нову заяву

Росіянин, який передбачив війну з Україною, зробив нову заяву
Джерело:  online.ua

Відомий російський кінорежисер Олександр Сокуров, затверджений кандидатом в депутати Держдуми РФ від партії "Яблуко", і який ще в 2008 передбачив війну Росії з Україною, заявив про те, що протистояння України і РФ - це протистояння двох етносів.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю Сокурова « Радіо Свобода ».


«Всі великі політичні колізії, на мій погляд (хоч я можу і помилятися), починалися на побутовому рівні, на рівні людських стосунків, національних взаємин, які завжди складні. Простих національних взаємин не буває, тому що господь придумав наші національні відмінності, і це був не жарт, це було серйозно. Сьогодні люди не знають, як цим розпоряджатися, ні на побутовому, ні на державному рівні», - заявив Сакуров.


«А треба починати з цього. Будь-яка протидія держав виникає через неприйняття людьми один одного на більш низькому рівні. Що запускає машину цього неприйняття? Тут багато причин, це не для короткого інтерв'ю.


Але з Україною цей механізм був запущений дуже, дуже давно. Він то прискорював, то уповільнював свою роботу, але ніколи не зупинявся. Це протидія двох етносів - російського і українського, що б мені не говорили », - упевнений російський режисер.


«Те ж саме відбувається в ситуації з Казахстаном. Це перспективна проблема, що розвивається, обійти яку сьогодні можна тільки серйозними поглибленими політичними переговорами», - продовжує Сокуров.


«Сьогодні ще можна відповісти на багато питань, поки вони не сплелися в клубок. А коли вони сплітаються в клубок, то не залишається вже нічого, крім збройних сил. І українська проблема виникла тому, що в потрібний час не сіли за стіл переговорів і не стали розмовляти. Ось вона і згорнулася в клубок», - резюмував режисер.


Нагадаємо, в ще 2008 році Сокуров передбачив військові дії між Росією і Україною, назвавши такі події трагедією для російської держави.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?