Втрати на Донбасі: з'явилися нові дані
Категорія
Україна
Дата публікації

Втрати на Донбасі: з'явилися нові дані

Втрати на Донбасі: з'явилися нові дані
Джерело:  online.ua

Спікер Адміністрації президента з питань АТО  повідомив про одного загиблого бійця ЗСУ за минулу добу, раніше журналіст Юрій Бутусов заявляв про трьох загиблих українських вояків 9 липня.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « 112 Україна ».


«За минулу добу один український військовослужбовець загинув, ще шестеро отримали поранення», - заявив під час традиційного брифінгу спікер АП з питань АТО Андрій Лисенко.


При цьому Лисенко також зазначив, що 8 липня було знищено шість і поранено сім бойовиків. За його словами, більшість втрат бойовики понесли в тому підрозділі, яке обстрілювали позиції ЗСУ в районі Авдіївки.


Як повідомляв ONLINE.UA, згідно з інформацією Бутусова,  в ніч на 9 липня опорний пункт українських військ в районі села Троїцьке Донецької області піддався масованому обстрілу артилерії проросійських бойовиків, загинули троє бійців ЗСУ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?