Україна підписала важливу угоду про зброю з країною НАТО
Категорія
Політика
Дата публікації

Україна підписала важливу угоду про зброю з країною НАТО

Україна підписала важливу угоду про зброю з країною НАТО

Під час саміту НАТО у Варшаві  міністр оборони України Степан Полторак та міністр національної оборони Польщі Антоні Мацеревич підписали угоду про взаємні поставки зброї та військової техніки.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Польське радіо.

У підписаному документі йдеться про взаємні поставки зброї, військової техніки та надання послуг військово-технічного характеру.

Тим часом, у Facebook голови оборонного відомства України йдеться про підписання «протоколу між Кабінетом міністрів України та Урядом Республіки Польща про внесення змін до Угоди між Урядом України та Урядом Республіки Польща щодо питань військово-технічного співробітництва».

«Протоколом передбачено створення Робочої групи з питань військово-технічного співробітництва. Зазначена робоча група діятиме в рамках українсько-польської Міжурядової комісії з питань економічного співробітництва.
Цим Протоколом унормовано діяльність з питань військово-технічного співробітництва, що дає змогу визначити перспективні проекти двостороннього співробітництва.», — йдеться у повідомленні.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше президент України Петро Порошенко повідомив про важливі зустрічі, проведені під час саміту НАТО.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?