В Україні розповіли анекдот про Путіна і порадили йому тікати
Категорія
Україна
Дата публікації

В Україні розповіли анекдот про Путіна і порадили йому тікати

В Україні розповіли анекдот про Путіна і порадили йому тікати

Народний депутат, координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук, оцінюючи розмову президента РФ Володимира Путіна з канцлером Німеччини Ангелою Меркель і французьким президентом Франсуа Олландом, у якому російський лідер звинуватив Україну в провокаціях на Донбасі, згадав старий анекдот про згвалтування шкільної прибиральниці.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook депутата.
«Путін під час телефонних переговорів з Меркель і Олландом звинуватив Збройні сили України у провокаціяї на Донбасі. Пригадується древній анекдот про згвалтування шкільної прибиральниці», — з гомором написав Тимчук.
За його словами, прибиральниця розповіла слідчому про згвалтування так: «Ввечері, коли у школі вже нікого не було, я помила вестибюль і ось так, витираючи ганчіркою, задом входжу у бічний темний коридор до вчительскої. Коли якась гніда раптом задирає мій халатик і робить свою чорну справу. На що слідчий питає: Петровна, так а чого ж ви не тікали вперед? На що прибиральниця відповідає: Куда, бл***? По помитому?».

«Це про Путіна. У президента РФ є досить очевидний шлях – негайно тікати з Донбасу і Криму, виводити війська і тихо зачаїтися, доки Україна не наведе лад на раніше окупованій території», — переконаний депутат.

У той же час, за словами Тимчука, російський президент обрав протилежну тактику: «цей "лідер" вигадує все, що завгодно, аби залишитись в темному коридорі, хоч там його, прости Господи, й дрюкають».

«Ну не геополітичний мазохіст?», — резюмував він.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо про те, що Україна та Польща уклали угоду про взаємні поставки зброї, військової техніки та військово-технічне співробітництво.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?