У Сирії збито вертоліт з російськими військовими, є загиблі
Категорія
Світ
Дата публікації

У Сирії збито вертоліт з російськими військовими, є загиблі

У Сирії збито вертоліт з російськими військовими, є загиблі

У Сирії в районі міста Пальміра

 було підбито армійський вертоліт, яким керували двоє російських військових льотчики-інструктори, обидва загинули.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на «Интерфакс».

«8 липня російські військові льотчики-інструктори Ряфагать Хабібулін та Євген Долгін здійснювали обліт сирійського вертольота Мі-25 (експортний варіант вертольота Мі-24) з боєкомплектом у провінції Хомс", — заявили в Міноборони РФ.

Також у російському військовому відомстві додали, що бойова машина була збита бойовиками терористичної організації «Ісламська держава».

У Міноборони РФ заявили, що вертоліт було підбито після того, як він зірвав наступ ІДІЛ.

"Використавши весь боєкомплект, при розвороті на зворотній курс вогнем з землі вертоліт було підбито терористами, він впав у районі, підконтрольному сирійській урядовій армії. Екіпаж вертольота загинув", — йдеться у заяві.

Крім того, стали відомі військові звання загиблих росіян: Ряфагать Хабібуллін був полковником, командиром 55 окремого полка армійської авіації, а також льотчик-оператор, лейтенант Євген Долгін.

Також повідомляється, що тіла загиблих були з боєм евакуйовані з місця падіння машини і доправлені у розташування російських військових вранці 9 липня. 


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше російсоких військових звинуватили в загибелі десятків мирних мешканців Сирії під бомбами авіації РФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?