Обама зробив сумну для Росії заяву
Категорія
Політика
Дата публікації

Обама зробив сумну для Росії заяву

Обама зробив сумну для Росії заяву
Джерело:  online.ua

На  саміті НАТО у Варшаві  президент США Барак Обама заявив, що Росія та Північноатлантичний альянс не зможуть повернутися до колишніх відносин.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Европейскую правду.

"Навіть попри те, що ми вирішили провести наступного тижня Раду НАТО-Росія, усі 28 країн єдині у думці, що ми не можемо повернутися до звичних відносин (Business as usual) с Россией", — заявив він.

Крім того, американський лідер зазначив, що саміт НАТО у Варшаві був важливим для підтвердження гарантій безпеки для краї на сохді Альянсу.

"НАТО надсилає чіткий сигнал, що ми захистимо кожного союзника", - підкреслив він.

У той же час Обама запевнив, що країни Великої п'ятірки — США, Велика Британія, Франція, Німеччина та Італія — підтримують територіальну цілісність України та проведення нею внутрішніх реформ, повідомляє Укринформ.

«Олланд, Меркель, Кемерон, Ренці і я підтвердили нашу підтримку територіальній цілісності України та проведення реформ в Україні», — додав президент США.

Він також заявив, що за наслідками саміту НАТО збільшить допомогу Україні.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  президент України Петро Порошенко зробив важливу заяву щодо НАТО і України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?