У мережі з'явилося відео, на якому збивають вертоліт з росіянами в Сирії
Категорія
Світ
Дата публікації

У мережі з'явилося відео, на якому збивають вертоліт з росіянами в Сирії

У мережі з'явилося відео, на якому збивають вертоліт з росіянами в Сирії
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилося відео, на якому видно, як  близько сирійської Пальміри був збитий вертоліт Мі-25 з російським екіпажем на борту.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter CIT.
У Міноборони РФ повідомили, що члени екіпажу - російські військові льотчики-інструктори Ряфагать Хабібулін і Євген Долгін, загинули. Ряфагать Хабібуллін був полковником, командиром 55 окремого полку армійської авіації, а Євген Долгін - льотчик-оператор, лейтенант. Тіла загиблих були з боєм евакуйовані з місця падіння машини і доставлені в розташування російської військової частини вранці 9 липня.
Інтерфакс з посиланням на російське військове джерело повідомляє, що вертоліт був збитий з американського важкого протитанкового ракетного комплексу TOW членами терористичного угрупування "Ісламська держава".
"За наявними даними, терористи використовували американський TOW. Вертоліт, витративши боєприпаси, йшов зворотним курсом на гранично малих висотах", - розповіло джерело видання.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  російських військових звинуватили в загибелі десятків мирних жителів Сирії під бомбардуванням авіації РФ.



Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?