У поїздці російського блогера в Крим побачили нову задумку Кремля
Категорія
Світ
Дата публікації

У поїздці російського блогера в Крим побачили нову задумку Кремля

У поїздці російського блогера в Крим побачили нову задумку Кремля

Український журналіст Антон Швець вважає, що російський блогер Ілля Варламов, який після поїздки в окупований Крим звинуватив кримчан в руйнуванні інфраструктури півострова, повторює тези Кремля.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Швеця.
"Аналізую кампанію Варламова по дегуманізації кримчан. Багато хто вважає Одувана клованом, але він клован який отримує темники і замовлення в тому числі на Старій Площі. Одуван обкатує цікаві тези. На думку Одувана є росіяни, є українці, а є кримчани. На думку Одувана кримська ідентичність є первинною. На думку Одувана кримчани - це жадібні, недалекоглядні, дурні хапуги, що звикли жити в бруді. На думку Одувана за гроші кримчанин зробить, що завгодно", - написав він.
Він вважає, що з кампанії Варламова не варто робити ніяких конспірологічних висновків.


"І зараз Одуван їздить по Криму і розповідає про те, що кримчани перетворили Крим в гі*но. Саме кримчани. Окремі. Особливі. Свої власні. З цієї кампанії Одувана не слід робити ніяких конспірологічних висновків. Однак дуже цікавий фактик. Подивимося як далі буде", - зазначив журналіст.
Раніше повідомлялося, що  російський блогер Ілля Варламов побував в окупованому Криму і неприємно здивувався спорожнілим пляжам і зірваному курортному сезону.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?