Путін може легко піти з Донбасу: в Росії побачили доказ
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін може легко піти з Донбасу: в Росії побачили доказ

Путін може легко піти з Донбасу: в Росії побачили доказ
Джерело:  Ехо Москви

Російський журналіст Леонід Радзіховський заявив, що приклад Туреччини показує, що  президент РФ Володимир Путін  може так само легко і швидко припинити війну на Донбасі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Ехо Москви.
Під час інтерв'ю радіостанції він зазначив, що державна пропаганда може в Росії робити все, привівши в приклад різку зміну ставлення російського суспільства до Туреччини.
"Та незвичайна легкість, з якою в один день Туреччина стала нашим ворогом, вона більш-менш зрозуміла: турки збили наш літак - реальний подразник, який викликав агресивний рефлекс. А та незвичайна легкість, з якою в один день турки перестали бути нашим ворогом і знову стали нашим другом - це вже набагато цікавіше. Це говорить, як мені здається, про те, що російська громадська думка досягла того рівня просвітлення, коли вона без тертя може розгортатися під будь-яким кутом миттєво. Ось сказали, що це ворог - став ворог . Сказали, що це друг - став друг. Це дуже важливий методологічних хід, який, як мені здається, показує, що влада і державна пропаганда можуть в Росії робити все, просто все", - вважає журналіст.
На його думку, приклад Туреччини показав, що думка Путіна щодо Донбасу може змінитися дуже швидко.
"Між іншим, це означає, що гіпотеза, яку я тут кілька разів висловлював про те, що Путін не може припинити цю дурну історію з Донецькою республікою, тому що він боїться громадської думки або думки патріотичної громадськості - це точка зору, мабуть, неправильна, тому що приклад Туреччини показує, що в одну секунду на 180 градусів без тертя розворот більш ніж можливий", - зазначив Радзіховський.
Раніше один з лідерів російської опозиції  Михайло Касьянов заявив, що Володимир Путін боїться дії на людей інтернету, і з цим пов'язано підписання пакета так званих "законів Ярової".


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?