П'яний голова району на Луганщині стріляв у людей, поліція намагалася приховати злочин
Категорія
Україна
Дата публікації

П'яний голова району на Луганщині стріляв у людей, поліція намагалася приховати злочин

П'яний голова району на Луганщині стріляв у людей, поліція намагалася приховати злочин

Керівник Біловодської райдержадміністрації в  Луганській області  Андрій Грачов в стані алкогольного сп'яніння 9 липня роз'їжджав по місту на позашляховику і стріляв по перехожих, а місцева поліція намагалася приховати цей злочин.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook заступника міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Георгія Туки.
«Переполох на Луганщині! Керівник району стріляв в людей. Після подачі заяви від потерпілих керівник місцевої поліції намагався приховати цей злочин. Постраждалі знайшли притулок в службі внутрішньої безпеки! Зараз керівник поліції вже відсторонений!», - написав він.
До цього про злочин чиновника повідомив у Facebook журналіст Всеволод Філімоненко.
«Правоохоронці спочатку погодилися зафіксувати факт злочину, а коли постраждалі закінчили писати, черговий опер прямо у них на очах порвав заяви і вигнав громадян з дільниці», - зазначив він.
Філімоненко пояснив таку реакцію поліції тим, що Грачов раніше також був працівником міліції і тепер має безпосередній вплив на керівництво Біловодського управління Міністерства внутрішніх справ. Журналіст закликав ввести в Біловодськ урядові війська «для придушення чиновників і поліцейських, які розв'язали терор проти пересічних громадян».


Раніше повідомлялося, що  в мережі показали фото порожніх уліцх в окупованому проросійськими бойовиками так званої ЛНР Луганську.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?