У Каліфорнії обстріляли магазин, є жертви: опубліковано фото
Категорія
Світ
Дата публікації

У Каліфорнії обстріляли магазин, є жертви: опубліковано фото

У Каліфорнії обстріляли магазин, є жертви: опубліковано фото
Джерело:  NV

У  місті Сан-Бернардіно штату Каліфорнія  невідомий влаштував стрілянину біля винного магазину, в результаті якої троє людей загинули
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Новий час.
Як передає NBC Los Angeles з посиланням на департамент поліції міста, серед загиблих був дев'ятирічний Тревон Вільямс, його батько 26-річний Тревон Ламар Вільямс і 25-річний Семеті Махан. Всі троє виходили з винного магазину, коли нападник підійшов до них ззаду і вистрілив.


За інформацією видання, Махан був членом місцевої банди, і саме він був метою стрілка. Як саме він був пов'язаний з другим загиблим і його сином, поки невідомо. Співробітники правоохоронних органів розшукують підозрюваного.
Нагадаємо,  2 грудня в Сан-Бернардіно невідомі відкрили стрілянину в місцевому центрі підтримки людей з порушеннями розвитку, в результаті нападу загинули 14 осіб.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?