У Харкові сталася смертельна ДТП з поліцейськими: відео з місця подій
Категорія
Події
Дата публікації

У Харкові сталася смертельна ДТП з поліцейськими: відео з місця подій

У Харкові сталася смертельна ДТП з поліцейськими: відео з місця подій
Джерело:  interfax.com.ua

У неділю, 10 липня, в  центрі Харкова  близько 4 години ранку сталася ДТП за участю патрульного автомобіля, в результаті якої двоє людей загинули, 5 постраждали.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Інтерфакс-Україна.
"Автомобіль Toyota Prius патрульної служби рухався по вул.Сумська і на перехресті з вул. Динамівська зіткнувся з Москвичем 2141. За попередньою інформацією, Москвич рухався на зелене світло світлофора. Після зіткнення, Москвич змінив напрямок руху і зіткнувся з автомобілем Samand. В результаті ДТП двоє пасажирів Москвича (подружжя) загинули. Водій Москвича, двоє патрульних, а також водій і пасажир Samand отримали тілесні ушкодження. Всі постраждалі доставлені в лікарню", - повідомили в прес-службі прокуратури Харківської області.
Прокуратурою Харківської області проводиться досудове розслідування. Попередня кваліфікація злочину - ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть кількох осіб) КК України. Перевіряється інформація чи були на патрульній машині включені спецсигнали.


Раніше повідомлялося, що  4 травня в Харкові сталося потрійне ДТП за участю автомобіля патрульної поліції.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?